ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

24.07.2018

Дата прийняття:

08.10.2018 11:10:00

Автор:

Миколайчук Л.

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу її в оренду на земельних торгах у формі акціону по вул. Яворницького, 105 площею 0,9053 га

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
__ХХХІІ_сесія VIІ скликання
                                                          РІШЕННЯ 
                                                     

10.08.2018  №581                                            м. Сокаль

 
 
Про  затвердження  проекту  землеустрою
щодо відведення земельної ділянки та надання
дозволу  на   виготовлення   звіту
з експертної грошової оцінки земельної ділянки   
по вул. Яворницького, 105  в м.Сокаль для подальшого
продажу її у власність на земельних торгах
 
                
                 Керуючись    статтями 12, 125, 126, 128  Земельного      Кодексу    України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України "Про оцінку земель", розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу  у власність на земельних торгах у формі аукціону для розташування та обслуговування підприємства по обробці деревини та виготовлення з неї виробів по вул. Яворницького, 105  Сокальського району, Львівської області, пропозиції  комісії  з  питань  архітектури та земельних  відносин , міська  рада, ─
            
 В И Р І Ш И Л А :
  1. Затвердити  проект  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки площею 0,9053га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ 11.02); вид використання: розташування та обслуговування підприємства по обробці деревини та виготовлення з неї виробів; категорія земель: землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення,  що розташована за адресою Львівська область, Сокальський район, м.Сокаль, вул. Яворницького, 105, кадастровий номер ділянки 4624810100:01:001:0049 з метою подальшого продажу іі у власність на земельних торгах у формі аукціону.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного Рішення, із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код  КВЦПЗ 16.00)  - встановивши: цільове призначення -  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ 11.02); вид використання - розташування та обслуговування підприємства по обробці деревини та виготовлення з неї виробів
  3. Зобов'язати Сокальську міську раду забезпечити реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного Рішення.
  4. Надати дозвіл на виготовлення звіту з експертної грошової оцінки земельної  ділянки площею 0,9053га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ 11.02); вид використання: розташування та обслуговування підприємства по обробці деревини та виготовлення з неї виробів; категорія земель: землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення,  що розташована за адресою Львівська область, Сокальський район, м.Сокаль, вул. Яворницького, 105, кадастровий номер ділянки 4624810100:01:001:0049, з метою подальшого продажу її у  власність на земельних торгах у формі аукціону.
  5. Виконавчому комітету Сокальської міської ради забезпечити  подання виготовленого звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного Рішення,  для розгляду та затвердження на сесії міської ради.
  6. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням та дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.

 
 
 
Міський  голова                                                                  Вадим КОНДРАТЮК