ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

18.11.2020

Дата прийняття:

24.11.2020 12:38:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про розгляд заяви Боярчук О.І. про внесення змін у детальний план території між вул. Шептицького та вул. Шашкевича в м.Сокаль з метою впорядкування нежитлової будівлі )м-н "Господарські товари по вул.Шептицького, 23а)






                                              СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
LVIII сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
        
24.11.2020    м. Сокаль    №986

«Про коригування ДПТ для уточнення планувальної структури та обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок між вул. А. Шептицького та вул. Т. Шевченка в м. Сокаль»        
     

             Керуючись статтею 12 Земельного Кодексу  України, статтями 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статтею 12 Закону України «Про основи містобудування», розглянувши заяву гр. Боярчук О.І. за вх. № Б-745/02-33 від 02.10.2020 р., щодо внесення змін в ДПТ між вул. А.Шептицького та вул. Шашкевича в м. Сокаль, затвердженого рішенням сесії Сокальської міської ради від 27.10.2016 р. №209, взявши  до  уваги протокол  комісії   з  питань  архітектури та земельних   відносин, міська   рада  , -
      В И Р І Ш И Л А :

1. Сокальській міській раді замовити коригування детального плану території для уточнення планувальної структури та обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок між вул. А. Шептицького та вул. Т. Шевченка в м. Сокаль, Львівської обл.

2. Укласти трьохсторонню угоду між Сокальською міською радою, ліцензійною організацією та власниками будівель.

3. Розроблену та погоджену у встановленому порядку документацію (детальний план території) з результатами громадського обговорення та рішенням містобудівної ради представити на розгляд та затвердження чергової сесії Сокальської міської ради. 

4. Контроль    за   виконанням    даного    рішення   покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.




Міський голова                                                                                    Вадим КОНДРАТЮК