ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LVIII

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

18.11.2020

Дата прийняття:

24.11.2020 12:35:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про розгляд заяви Піщак А.В. щодо виготовлення ДПТ з метою визначення параметрів земельної ділянки для обслуговування нежитлової будівлі поз.108 по вул.Яворницького, 105 в м.Сокалі



СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
LVІІІ сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
        
24.11.2020    м. Сокаль    №985
        
«Про виготовлення ДПТ з метою визначення параметрів земельної ділянки необхідної для обслуговування  нежитлової будівлі поз. 108 по вул. Д.Яворницького, 105 в м. Сокаль»        


             Керуючись ст. 12 Земельного Кодексу України, ст. 31, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12 Закону України «Про основи містобудування», враховуючи планувальні рішення Генерального плану м. Сокаль та План зонування промзони у м. Сокаль Львівської області, заяву за вх. № П-727/02-33 від 29.09.2020 р. від гр. Піщак Андрія Володимировича, міська рада, ─

      В И Р І Ш И Л А :

1. Сокальській міській раді замовити виготовлення детального плану території з метою визначення параметрів земельної ділянки необхідної для обслуговування  нежитлової будівлі поз.108 по вул. Д.Яворницького, 105 в м. Сокаль Львівської області. 

2. Укласти трьохсторонню угоду між Сокальською міською радою, гр. Піщак Андрієм Володимировичем та організацією, що має у своєму складі сертифікованого спеціаліста з виконання даного виду робіт.

3. Розроблену та погоджену у встановленому порядку документацію  (детальний план території) з результатами громадського обговорення та рішенням містобудівної ради представити на розгляд та затвердження чергової сесії Сокальської міської ради.

4. Контроль    за   виконанням    даного    рішення   покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.




Міський голова                                                                                    Вадим КОНДРАТЮК