ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LV

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

13.08.2020

Дата прийняття:

14.08.2020 10:46:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про надання згоди на прийняття з державної власності  до комунальної власності територіальної  громади міста Сокаля Львівської області частини нежитлової адміністративної будівлі (приміщення  ЦНАП) в м. Сокаль, вул. Тартаківська, 7 (доп. Сидор І.П.).


СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
LV сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
        
14.08.2020    м. Сокаль     №929
        
Про надання згоди на прийняття з державної власності  до комунальної власності територіальної громади міста Сокаля Львівської області частини нежитлової адміністративної будівлі (приміщення ЦНАП Сокальської РДА) в м. Сокаль, вул. Тартаківська, 7        

   У відповідності до статей 26, 42, 59, 60  Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи попереднє погодження Сокальської районної державної адміністрації від 29.07.2019 року №151/01-29 та рішення  постійної депутатської комісії з питань комунального господарства, міська рада,

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на прийняття з державної власності в комунальну власність територіальної громади міста Сокаля на баланс Сокальської міської ради частини нежитлової адміністративної будівлі (приміщення Центру надання адміністративних послуг Сокальської районної державної адміністрації), що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Сокаль, вул. Тартаківська, 7.
2. Нерухоме майно вказане пункті 1 цього рішення буде використовуватися за цільовим призначенням та не буде відчужене у приватну власність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань  комунального господарства.
    


Міський  голова                        Вадим КОНДРАТЮК