ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

10.10.2018

Дата прийняття:

31.10.2018 21:53:46

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Яворницького,105 в м.Сокаль для подальшого продажу у власність на земельних торгах

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХІІІ сесія VIІ скликання

РІШЕННЯ

 
31.10.2018 №612                                                                                 м. Сокаль
 
Про  затвердження  проекту  землеустрою
щодо відведення земельної ділянки по вул.
Яворницького,105 в м.Сокаль для подальшого
продажу у власність на земельних торгах
                
                 Керуючись    статтями 12, 125, 126  Земельного      Кодексу    України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону для розташування та обслуговування підприємства по обробці деревини та виготовлення з неї меблів за адресою м.Сокаль вул. Яворницького,105 Сокальського району, Львівської області, взявши до уваги Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, пропозиції  комісії  з  питань  архітектури та земельних  відносин , міська  рада, ─
            
В И Р І Ш И Л А :
1. Затвердити  проект  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  подальшого продажу у власність на земельних торгах площами:
- 0,9053 га для  для розташування та обслуговування підприємства по обробці деревини та виготовлення з неї меблів (код КВЦПЗ 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості) за адресою вул. Яворницького,105, м.Сокаль, Сокальського району, Львівської області, кадастровий номер ділянки 4624810100:01:001:0049, землі промисловості, транспорту, зв҆язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
2.Земельні ділянки використовувати за цільовим призначенням та дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельних ділянках та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
3. Зобов҆язати Сокальську міську раду забезпечити реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного Рішення.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.
 
 
 
Міський голова                                                               Вадим КОНДРАТЮК