ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVII

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

09.12.2019

Дата прийняття:

21.12.2019 12:03:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадян

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXХХІ сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
        
21.12.2019    м. Сокаль    №848
        
Про надання  дозволу на виготовлення 
технічної документації із землеустрою 
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості),
проекту землеустрою щодо відведення 
земельної ділянки у власність в м. Сокалі           


   
          Керуючись  статтями 12, 35, 40, 79-1, 89, 118, 120, 121, 122 Земельного  Кодексу  України, статтями 22,25 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян, взявши до уваги протокол комісії з питань архітектури та земельних  відносин від 21.06.2019, міська  рада, ─

В И Р І Ш И Л А :
1.   Дати дозвіл гр. Калитовському Богдану Івановичу, жителю м.Сокаль вул.Сковороди,3/3, на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для  будівництва індивідуального гаражу по вул. Сковороди в  м.Сокалі.
2.   Дати дозвіл гр. Ковпаку Віктору Івановичу, жителю м.Сокаль вул.Сковороди,10/4, на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для  будівництва індивідуального гаражу по вул. Сковороди в  м.Сокалі.
3.   Дати дозвіл гр. Галеті Оксані Василівні, жительці м.Сокаль вул.Сковороди,10/15, на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для  будівництва індивідуального гаражу по вул. Сковороди в  м.Сокалі.
4.   Дати дозвіл гр. Левицькій Валентині Перівні, жительці м.Сокаль вул. Коновальця,18 на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0150 га для  ведення садівництва в по вул. Коновальця в  м.Сокалі.
5.   Дати дозвіл гр. Шевчук Мирославі Володимирівні, жительці м.Сокаль вул. Героїв УПА,49/29, на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300 га для  ведення садівництва в садівничому товаристві «Світанок» в  м.Сокалі.

6. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження на сесії міської ради.
7. Дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
8.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.

Міський голова                                                            Вадим КОНДРАТЮК