ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLVI

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

12.11.2019

Дата прийняття:

29.11.2019 10:33:00

Автор:

Сидор І.П.

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Сокалі  (Шумега)

 

        
РІШЕННЯ
XLVІ сесія VIІ скликання
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
29.11.2019    м. Сокаль    №814
        
Про надання  дозволу на виготовлення 
технічної документації із землеустрою 
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості),
проекту землеустрою щодо відведення 
земельної ділянки у власність в м. Сокалі   
        

          Керуючись  статтями 12, 35, 40, 79-1, 89, 118, 120, 121, 122 Земельного  Кодексу  України, статтями 22,25 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян, взявши до уваги протокол комісії з питань архітектури та земельних  відносин від 21.06.2019, міська  рада, ─

В И Р І Ш И Л А :
1.  Дати дозвіл гр. Шумега Галині Іванівні, жительці м.Сокаль по вул. Морозенка,17, на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0700 га для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Морозенка,17 в  м.Сокалі.
2.   Дати дозвіл гр. Караван Лідії Йосипівні, жительці м.Сокаль по вул. Крушельницької,20 та гр. Бобрецькому Миколі Зіновійовичу, жителю м.Сокаль по вул. Ніженська,10  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0300 га  для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Крушельницької,20 в  м.Сокалі в спільну часткову власність.
3.   Дати дозвіл гр. Городенчук Ганні Миколаїві, жительці м.Сокаль по вул. Тартаківська,25, на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0600 га для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тартаківська,25 в  м.Сокалі.
4.   Дати дозвіл гр. Токаж Людмилі Іванівні, жительці м.Сокаль вул. Героїв УПА,62/35, на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300 га для  ведення садівництва в садівничому товаристві «Семеренка» в  м.Сокалі.
5.   Дати дозвіл гр. Тересі Ярославу Юрійовичу, жителю м.Сокаль по вул. Я.Мудрого, 11А, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною орієнтовною площею 0,0400 га для  ведення садівництва в садівничому товаристві «Дружба» в  м.Сокалі.
6.   Дати дозвіл гр. Кондратьєвій Надії Юріївні, жительці м.Сокаль по вул. Героїв УПА, 27/29, гр. Байдакова Ганні Василівні, жительці м.Сокаль по вул. Петрушевича, 36/2, гр. Байдаковій Тетяні Юріївні, мешканці м.Сокаль по вул. Петрушевича, 36/2 на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0600 га для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Петрушевича, 36Б в  м.Сокалі.
7.   Дати дозвіл гр. Беркищук Богдану Степановичу, жительці м.Сокаль вул. Героїв УПА, 50/92, на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0035 га для  будівництва індивідуального гаражу в гаражному кооперативі «Промінь», зона «Г» в  м.Сокалі по вул. Чайковського, 5А.

8. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження на сесії міської ради.
9. Дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
10.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.


    
Міський голова                                                            Вадим КОНДРАТЮК