ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

27.08.2019

Дата прийняття:

29.08.2019 10:58:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про надання згоди на прийняття з комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності територіальної громади міста Сокаля Львівської області електрооргану.

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXХXІ сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
.08.2019 М. СОКАЛЬ №
Про надання згоди на прийняття з комунальної
власності територіальних громад сіл, селищ, міст
Харківської області до комунальної власності
територіальної громади міста Сокаля Львівської області
електрооргану.

У відповідності до статей 26, 42, 59, 60  Закону України   «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", розглянувши лист Харківської обласної ради від 19.08.2019 року №01-31/2259 щодо можливої передачі електрооргану у комунальну власність територіальної громади міста Сокаля, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Сокаля з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області  електрооргану ЧССР, інв.№0387, рік виготовлення 1985, первісна вартість 558756,15 грн., із зобов’язанням використовувати зазначене майно за цільовим призначенням та не відчужувати його.
  2. У разі прийняття позитивного рішення про безоплатну передачу із  спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області  до комунальної власності територіальної громади міста Сокаля Львівської області майна вказаного в пункті 1 цього рішення, виконавчим органам міської ради здійснити заходи щодо прийняття його у встановленому порядку.
  3. Фінансово-господарському відділу міської ради надати пропозиції виконавчому комітету міської ради та Сокальській міській раді щодо передбачення в міському бюджеті видатків на демонтаж, перевезення та установку майна  зазначеного в пункті 1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.
 
 
 
Міський  голова                                                                     Вадим КОНДРАТЮК