ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

18.07.2019

Дата прийняття:

08.08.2019 11:56:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

«Про виготовлення ДПТ в  районі вул. Яворницького-Підкови»

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXXХ сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
        
08.08.2019    м. Сокаль    №772
        
«Про виготовлення ДПТ в 
районі вул. Яворницького-Підкови»
        


Керуючись ст. 12, ст. 20 Земельного Кодексу України, ст. 26, 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про основи регулювання містобудівної діяльності», ст. 12 Закону України «Про основи містобудування», враховуючи планувальні рішення Генерального плану м. Сокаль, взявши до уваги звернення гр. Синиці Н.М. за вх. № С-898/02-33 від 07.08.2019 р., протокол комісії з питань архітектури, будівництва, регулювання земельних відносин, міська  рада, ─

              В И Р І Ш И Л А :

1.    Сокальській міській раді замовити виготовлення детального плану території в районі вул. Яворницького - Підкови в м. Сокаль з метою реконструкції нежитлового приміщення під СТО.

2.    Укласти трьохсторонню угоду між міською радою, проектною організацією, яка має у своєму складі сертифікованого спеціаліста з виконання даного виду робіт та гр. Синицею Б.Б.

3.    Виготовлений та погоджений у встановленому порядку детальний план  території з результатами громадського обговорення подати для розгляду та затвердження на черговій сесії міської ради.
    
4.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури, будівництва, регулювання земельних відносин. 





Міський голова                                                      Вадим  КОНДРАТЮК