ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XL

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

31.07.2019

Дата прийняття:

08.08.2019 10:35:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в м. Сокалі (Власюк)

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
XXXХ сесія VIІ скликання
РІШЕННЯ
        
08.08.2019    м. Сокаль    №764
        
Про надання  дозволу на виготовлення 
технічної документації із землеустрою 
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості),
проекту землеустрою щодо відведення 
земельної ділянки у власність в м. Сокалі   
        
   
          Керуючись  статтями 12, 40, 79-1, 118, 120, 121, 122 Земельного  Кодексу  України, статтями 22,25 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян, взявши до уваги протокол комісії з питань архітектури та земельних  відносин від 07.08.2019, міська  рада, ─

В И Р І Ш И Л А :
1. Дати дозвіл гр. Власюк Надії Збихівні, жительці м.Сокаль вул. Шашкевича,67/3, на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0200 га для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Сокаль по вул.Шашкевича,67а в  м. Сокалі.
2. Дати дозвіл гр. Студент Володимир Богданович, жителю м.Сокаль вул. Героїв УПА,31/16, на  виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,0900 га для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м.Сокаль по вул.Гоголя,11 в  м. Сокалі.

7. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати для розгляду та затвердження на сесії міської ради.
8. Дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
9.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.



Міський голова                                                            Вадим КОНДРАТЮК