ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VII

Статус:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

11.02.2019

Дата прийняття:

28.02.2019 11:05:00

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

Про  надання   дозволу  на   виготовлення   звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки    по   вул. Героїв УПА  в  м. Сокалі    (0,2458 аукціон експертна оцінка)

СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
                                                       ХХХVI _сесія I скликання
 РІШЕННЯ
 
28.02.2019  №689                                                        м.   Сокаль
 
Про  затвердження  проекту  землеустрою
щодо відведення земельної ділянки по вул.
Героїв УПА в м.Сокаль для подальшого
продажу у власність на земельних торгах
          
                 Керуючись    статтями 12, 125, 126  Земельного      Кодексу    України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою м.Сокаль вул. Героїв УПА Сокальського району, Львівської області, взявши до уваги Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, пропозиції  комісії  з  питань  архітектури та земельних  відносин , міська  рада, ─
            
В И Р І Ш И Л А :
  1. Затвердити  проект  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  подальшого продажу у власність на земельних торгах площею:
- 0,2458 га для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03 для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку) за адресою вул. Героїв УПА, м.Сокаль, Сокальського району, Львівської області, кадастровий номер ділянки 4624810100:01:008:0403, землі житлової та громадської забудови.
  1. Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням та дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронної зони навколо інженерних комунікацій (каналізація самопливна) площею 0,0410 га, охоронної зони навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи (ЛЕП 0,4 кВ) площею 0,0104 га, охоронна зона навколо інженерних комунікацій (каналізація) площею 0,0344 га,  охоронної зони навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи (ЛЕП 0,4 кВ) площею 0,0056 га розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ для їх обслуговування відповідним інженерним службам.
  2. Зобов҆язати Сокальську міську раду забезпечити реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку, зазначену в п.1 даного Рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.
 
 
Міський голова                                                               Вадим КОНДРАТЮК