ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

41-4

Дата реєстрації:

27.08.2019

Проголосовано:

29.08.2019 10:58:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 41-4



СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА



ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XXХXІ сесія VIІ скликання

РІШЕННЯ

.08.2019 М. СОКАЛЬ №

Про надання згоди на прийняття з комунальної

власності територіальних громад сіл, селищ, міст

Харківської області до комунальної власності

територіальної громади міста Сокаля Львівської області

електрооргану.



У відповідності до статей 26, 42, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", розглянувши лист Харківської обласної ради від 19.08.2019 року №01-31/2259 щодо можливої передачі електрооргану у комунальну власність територіальної громади міста Сокаля, міська рада

ВИРІШИЛА:



1. Надати згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Сокаля з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області електрооргану ЧССР, інв.№0387, рік виготовлення 1985, первісна вартість 558756,15 грн., із зобов’язанням використовувати зазначене майно за цільовим призначенням та не відчужувати його.

2. Звернутись до Харківської обласної державної адміністрації з клопотанням про погодження безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста

Сокаля з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області майна вказаного в пункті 1 цього рішення.

3. У разі прийняття позитивного рішення про безоплатну передачу із комунальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до комунальної власності територіальної громади міста Сокаля Львівської області майна вказаного в пункті1 цього рішення, виконавчим органам міської ради здійснити заходи щодо прийняття його у встановленому порядку.

4. Фінансово-господарському відділу міської ради надати пропозиції виконавчому комітету міської ради та Сокальській міській раді щодо передбачення в міському бюджеті видатків на демонтаж, перевезення та установку майна зазначеного в пункті 1 цього рішення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури

та земельних відносин.



МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВАДИМ КОНДРАТЮК