ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXIII

Скликання:

VII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

10.10.2018

Проголосовано:

31.10.2018 21:43:51

Автор:

Миколайчук Любомир Ярославович

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22




проект
СОКАЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

        _сесія I скликання

РІШЕННЯ

 .2018_№ __   __                                       м.   Сокаль

 

Про  затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та

передачу у власність громадян

 

        Керуючись статтями  12 , 19 , 40 , 79-1 , 118 , 121 , 122    Земельного    Кодексу    України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), заяву  гр. Вуткевич О.Б. ,  взявши до уваги Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку,  протокол комісії   з  питань  архітектури та земельних    відносин , міська   рада  , -              

 

В И Р І Ш И Л А :


1. Перевести землі в межах території житлового кварталу індивідуальної житлової забудови в районі вул. Яворницького в м.Сокаль з категорії земель сільськогосподарського призначення (угіддя – рілля) в категорію землі житлової та громадської забудови.


2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та передати у власність громадян площами:


- 0,0834 га Вуткевич Олегу Богдановичу  по вул. Генерала Кульчицького,41  в м. Сокалі (кадастровий номер ділянки 4624810100:01:004:0360, землі сільськогосподарського призначення); дотримуватись встановленого правового обмеження для охоронних зон інженерних мереж площею 0,0103 га та інших споруд, розміщених на земельній ділянці та суміжних територіях і забезпечити доступ до їх обслуговування відповідним інженерним службам;


3. Зареєструвати речове право на вищевказані земельні ділянки у встановленому законодавством порядку.

4.  Дотримуватись режиму використання земель для охоронної і санітарно-захисної зони лінійних інженерних споруд згідно ДБН 360-92** «Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень».

5.  Забезпечити безперешкодний доступ на земельну ділянку обслуговуючому персоналу та транспортним засобам інженерних служб міста для ремонту та обслуговування інженерних мереж.

6.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань архітектури та земельних відносин.

 

 

Міський голова                                                                      Вадим КОНДРАТЮК